Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 08:37 - Апо, Боко, кво прайм с Цецо Наглецо?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 3498 Коментари: 2 Гласове:
19

Последна промяна: 29.01.2015 15:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЦАЦАРОВ, ПИТАЙ САРАФОВ ЗАЩО КРИЯТ ДАЛАВЕРА НА ЦВЕТАНОВ С ПОЖАРНИ АВТОМОБИЛИ С ВИСОКА ПРОХОДИМОСТ ЗА ГОРИСТИ ТЕРЕНИ!

И понеже днес заместник –главният прокурор Борислав Сарафов, като една префинена камериерка на изпълнителната власт, се изцепи позорно, че благодарял на премиера /?!?/ Бойко Борисов, че „помогнал с полезни съвети” по разследването на престъпления, които води прокуратурата/?!?!/, и понеже главният прокурор Сотир Цацаров мълчи за този, най-меко казано, АБСУРД, АФЕРА призовава главният прокурор Цацаров да прати същия тоя, опасан с наколенки, Сарафов да пита Борисов защо ДАНС ПРИКРИВА ДАЛАВЕРА ОТ ВРЕМЕТО НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ.
image

И понеже Бойко Борисов отговаря за ДАНС, нека Борисов да даде „полезни съвети” на прокуратурата защо след като служител на ДАНС е правил справка за източване на европейски средства във връзка с пожарни автомобили с висока проходимост за горски терени, КРИЯТ справката. И дали е платена цена като за оборудвани коли, а всъщност нещата не стоят точно така.
Цацаров, тоя път ти ли ще отидеш да благодариш на Борисов или най-после ще си размърдаш задника?

СРАМ НЯМАШ ЛИ БЕ, ПРОКУРОР САРАФОВ?! МЯСТОТО НА ЦАЦАРАТУРАТА НАИСТИНА Е В ПОЖАРНАТА!

Прокуратурата се отказа от обвинение срещу Цветанов - България - Съд - Vesti.bg
ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА. ТОВА НЕ Е ПРОКУРАТУРА, А КОТИЛО НА ИЗМИСЛЕНИ ТИПОВЕ, КОИТО ВМЕСТО ДА АРЕСТУВАТ ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЛИЦА В ДЪРЖАВАТА ИМ БЛАГОДАРЯТ ЗА „ПОЛЕЗНИТЕ СЪВЕТИ”.
Заместник главен прокурор Борислав Сарафов пред БНТ:
Бойко Борисов даде много полезни съвети на разследващите и спомогна за решаването на някои от случаите в последно време, важно е че изпълнителната власт се ангажира с такива проблеми „.
ПОТРЕСАВАЩО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ЗАМЕСТНИК – ГЛАВЕН ПРОКУРОР!
СРАМ НЯМАШ ЛИ БЕ, ПРОКУРОР САРАФОВ?
Кой е Бойко Борисов, че да дава „полезни съвети” на разследващите и да „спомага” за решаването на „някои от случаите” /разбирай – измислените „килъри”, които тропосахте, за да се изпъчите, че изобщо нещо правите!/?
Да не би Борисов да ви „спомогна” и с оръжието, с което са извършени убийствата, а? Да не би да ги заровихте заедно?

Защото, прокурор Сарафов, ние тук, във Варна, помним как се гъна, ти, Сарафов, по варненското „мега” дело, за да спасиш и, ти, Сарафов истинския бос – Веско Жеков? Апропо, що и този път с идиотската „фабрика за убийства”, приписвана на Черния Роди, „изтървахте” пак Жеков и цялата шванцова „гвардия”? Да не би, защото и главният секретар също като една видна варненска фигура от ъндърграунда се заливат с една марка гел?
Вместо да води разследване срещу най-високите етажи на управлението на държавата, прокурор Сарафов благодари на Борисов и на … изпълнителната власт /?!?!/ за „полезните съвети”.
Позор! Ако това се случи в една Румъния, теб, Сарафов, първи ще те проснат по очи!
Прав е адвокат Иван Петров, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/ с коментара си за безумното изказване на Борислав Сарафов:
„Преди много години, когато се напъваха да вкарат прокуратурата в изпълнителната власт, се майтапехме с колегите, че е най-добре да я сложат към Пожарната. Откъде да знам, че зам.-главният цацаратор Сарафов ще вземе нещата на сериозно! Щом пожарникарят Боко дава много професионални съвети по разкриване на убийства, според сърцераздирателното признание на Сарафа, мястото на Цацаратурата наистина е в Пожарната
image


Б.Б. СТАНА ЗА СМЯХ. КОЛКОТО ДО ВАРНА – БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА, БОРИСОВ, КАКВА СХЕМА ТИ ГОТВЯТ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ.

Б.Б. стана за смях. Фейс-групи във Варна го подплашили с преврат, да го ожали Делян Пеевски.
Малииии, ужасссс, леле, пазете Бойко Борисов, че идели протестъри от морската столица да го свалят. Оплакал се в сряда на министрите Б.Б., че се повтарял същият сценарий като през януари и февруари 2013 г. И, о, небеса – във Фейса се събирали антиправителствени групи във Варна, ти да видиш, които готвели протест за 1 февруари. Пак като не е за 2 февруари, че тогава някои властниците можеха да ги подкарат с кофата с вазелина към вълнолома, както е знайно къде Варна, да прощават шопите, пардон и прочие.
„Аз съм убеден, че това не са случайни неща. Паралелно с това във фейс-групите във Варна се подготвя протест на 1 февруари, а едновременно с това и всичко останало. Това е абсолютен умисъл за мен, отново във Варна – повтаря се абсолютно същият сценарий. Затова – каквото трябва да се промени с парламента, драстично говорите: 10, 15, милиони трябва да бъдат глобите, след като нанасят такива поражения.“.

Ало, Борисов, кой се гаргареше с особата ти, дето не си бил чел докладите на ДАНС за проблемите в енергетиката и затова си паднал от власт? Не беше ли любимият ти сега Светлозар Лазаров, когото ти пък не определяше ли като „недоразумение“? Борисов, нали ти му даде шанс сега… Защо да не ти повтори „сценария“? Апропо, Борисов, имаш ли хабер кои меверейци участваха в Сценарий „2013″?! (Като фарс ли ще се повтори историята, или като трагикомедия, питай агента на ДС „Тервел“.)
Тогава в морската столица гастролираше бивш заместник-министър на вътрешните работи, който реализираше операция „Десант“ 2, за да не я объркаш с мероприятието на Сергей Станишев. Активно бе подпомогнат от сегашен меверейски началник във Варна, една идея под „Пуйчето“, който ходеше пиян с униформа на протестите и се кефеше на СПООРаджиите, заградили централата на ЕРП-ето в „Двете кули“. Има го филмиран на 13 февруари 2013 г.
Борисов, що ревеш, Борисов?! Нали си гъст със „Шишко“, нали сте си заедно, нали те разхвалват в сайтовете-близалки. Борисов, що не се жалваш на Делян Пеевски? Или те е шубе да не те подпукат отново контролираните от „Шишко“ медии? За кой път ще му е „да обърне палачинката“? Колкото до Варна – бедна ти е фантазията, Борисов, каква схема ти готвят за местните избори.
image

И ДА ХАКАТЕ, И ДА НЕ ХАКАТЕ, БОЙКО БОРИСОВ ПАК ТРЕПЕРИ ОТ КУРШУМЕНО „РУСКО РЕСТО”!

Контролирани по ченгeджийски хакерчета, цял ден се опитват да хакнат АФЕРА и осуетяват лекото влизане в сайта и работата му. Опитите ескалираха от преди няколко дни. АФЕРА, благодарение на свои приятели от службите, локализира наемниците на шляканите „гелосани” милиционерчета, които действат по поръчка срещу АФЕРА от района на Варненския свободен университет и ползват солиден пакет от IP-та.

След снощната публикация в АФЕРА „БОЙКО БОРИСОВ ТРЕПЕРИ ОТ КУРШУМЕНО „РУСКО РЕСТО”. ПОЛОВИН МИЛИАРД ГЕПАНИ ОТ „ЮЖЕН ПОТОК”. ЦЕЛЯТ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОВТОРИ КРИЗАТА В ЛИВАН.” обаче, набезите към сайта днес агресивно изкласиха.
На Борисов днес пък му се привидя и „повтаряне на сценария със сметките за ток” и на практика демонстрира страха си, за който писа АФЕРА.
Е, слугинчета на Борисов и „гелосано – пеевска” компания, и да хакате, и да не хакате, Борисов пак трепери от куршуменото „руско ресто”.
А АФЕРА по никакъв начин няма да престане да изнася истината, такава, каквато
е.

АФЕРА.БГ _ ПОРЕДНА КАТАСТРОФА ЗА „БОРИСОВ – ЦВЕТАНОВ“ – ОПРАВДАХА МИТНИЧАРИТЕ ПО АКЦИЯ „ГРАНИЦА“! САРАФОВ, ОЩЕ ЛИ СЕ СЪВЕТВАШ С БОРИСОВ, А, „ПРОКУРОРЧЕ“_!


Тагове:   Какво,   Цецо,   Ало,   боко,   правим,   наглецо,


Гласувай:
20



1. bojinkata - Карикатурата с хъба КЪРТИ!!!!!!!!
29.01.2015 20:53
Карикатурата с хъба КЪРТИ!!!!!!!!
цитирай
2. zaw12929 - Кучето си лае кервана ГЕРБ си упр...
30.01.2015 18:17
Кучето си лае кервана ГЕРБ си управлява...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625553
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930